Ridning 27/2-10 :)

Idag gick faktiskt ridningen väldigt bra, jag fick Jakuie igen, men han var inte alls seg. Vi red lite slalom och över bommar i skritt och trav, men istället för att vara superseg var Jakuie jättesnabb och började galoppera när vi skulle trava, och trava när vi skulle skritta, så det var verkligen onödigt att jag hade ett ridspö :) Jag fick faktiskt jättemycket beröm av min ridlärare och min kompis Natalie som rider i min grupp (som älskar Jakuie) sa också att jag var jätteduktig.


Ridning 20/2-10

Idag red jag Jakuie, igen och det gick precis som man INTE vill att en ridlektion ska gå, åt skogen. Vi fortsatte att hålla på med volter men idag var det kris, Jakuie gjorde precis som han ville, när vi travade saktade han hela tiden av till skritt och jag blev utskälld av min ridlärare ungefär var 30:onde sekund. :( Jag vet inte hur jag kan misslyckas så, är sämst i världen på att rida, känns det som, förhoppnings vis får jag någon annan, snabbare ponny nästa lektion, vill helst av allt ha Chiquita, men hon går ju typ aldrig på M1 lektioner, men annars hoppas jag att jag får typ Lille John, Liberty,Picasso,O´boy eller Sir Lucas.


Lille John, bild från december 2009


Liberty, bid från december 2009


Picasso, som görs iordning för att vara Pegasus på luciashowen 12/12-09


O´boy, bild från december 2009


En lite smutsig Lukas,bilden är tagen 26/10-09

Frågestund

Jag tänkte ha en liten frågestund nu (älskar att svara på frågor),och så har jag ju haft bloggen ett tag så du har fått veta lite om mitt liv :)
Så alla frågor är välkomna, bara att fråga på det, desstu fler frågor desstu bättre ;)
Tänkte passa på att visa en till somrig bild (det är ju så vitt ute)

Bild från 29/8-09(min födelsedag),mamma fotade


Bloggar att titta på

Jag vill bara tipsa om två bloggar du bara måste kolla in, de är voffwoff.blogg.se och angelicanygren.blogg.se
de är  mina bästisar (utanför skolan)s bloggar. Läs och kommentera de snälla, dem skulle bli jätteglada för det (även om ni inte känner dem gör det för min skull). Okej det är såklart inget tvång men om du vill ;)  
Orkar inte skriva mer nu,godnatt.

Äntligen klart

Nu har mina föräldrar äntligen satt upp byrån vi köpte idag och jag har lagt in kläderna (nu blir det inte så trångt äntligen, behöver aldrig mer trycka ner kläderna och trycka igen lådorna) ja i alla fall..................... imorgon blir det skola igen, ska ha tyska först och sedan ska jag ha MA/NO tema (ska ha temavecka de två nästkommande veckorna) så det blir lite ändrat schema.......................
Och jag vet att jag sagt det många gånger men det tål att sägas igen......tack Natie för designen älskar dig ;)

till antiii<3

antonia jag är klar me bloggen, ska fixa lite till sen på din, så att den blir megafin, men nu ska jag vara me pappas kompisar, elr deras fjortisdöttrar, ses.

Tråkigt X 1000

Idag har jag och mina föräldrar varit och handlad lite till mig. Först var vi på HM (eller vad det heter), där köpte jag ett par mjukis byxor och en tjock tröja (som min väldigt envisa mamma tyckte att jag skulle ha) sedan åkte vi till IKEA och där köpte vi en byrå jag ska ha i mitt rum (den jag har nu är jättegammal och för liten). Nu ska mina föräldrar snart sätta ihop byrån..............................................
Skriver kanske något mer inlägg i kväll.................... men förresten glad alla <3 dag allihopa!

till antonia.

jag ska te några vänner, men när jag är där, ska jag öppna deras dator o fixa din blogg, föratt jag fick en jätebra idé (:
gör inget! (: inlägg kan du skriva, men rör inget i kodmallarna.

Bloggen

Jag vill bara tacka dig Natalie så jättejättejättemycket för designen! Och för er som undrar det var ett skämt det där med att jag älskar Jakuie (han är typ 2:a på min 5-i-topp-lista) det är så att Natalie älskar honom jättemycket, min favvohäst är Chiquita (och Honey som jag växt ur) såklart och inga andra ;)

okej antonia.

jag loggar nu, (naatalie asso)
ska läsa bloggarna, sen ska jag fixa min blogg.
ses <3


natalie som skriver inlägget nu.

ja, de är natalie (www.voffwoff.blogg.se)
jag har gjort klar antonias design, tyck till.
jag tyckte orange passar väldigt bra hit.
(: om ni vill att jag ska göra eran design, så kontakta mig på [email protected]
/ tack och hej. puss puss love natalie.
btw antonia, jag kommer nästa lördag dont worry.
här kommer en bild på min favorithäst, jaquie, allså antonias favorithäst, fast hon gillar chiquita också, buu.


finns på min blogg, byebye,

Ridning 13/2-10 :(

Idag red jag Jakuie igen..... men det gick åt pipsvängen rent ut sagt. Jag fick inte någon fart på honom och fick värsta utskällningen av min ridlärare typ var annan minut :( Men när jag väl fick igång honom i traven gick han riktigt fint faktiskt :) Vi tränade på volter precis som förra veckan. Men när jag red på C volten kom plötsligt Mistral travande mot mig (han skulle ha varit på A volten) så det var lite läskigt. Men det läskigaste av allt måste ha varit innan jag red, när Beauty som var ute i hagen smet och först galopperade runt utomhus, sedan stormade in genom ena stalldörren, manglade nästan mig, in i sin spilta,ut från den och sedan två var i stallet invändigt innan min ridlärare ens upptäckte att hon galopperade runt i stallgångarna, scary...............................................

Jag och Jakuie, bild från i höstas


Beauty,som faktiskt står i hagen :) (och inte rymt från den) bild från ridläger sommaren 2009
( tog bilden 18/6-09)

Fredag

Jaha så var det fredag igen...................... imorgon ska jag rida,jippie!
Veckan har varit bra, har haft utvecklingssamtal, det blev däremot mindre lyckat..................
Vad ska jag hitta på nu?............ Ja! Varför inte bjuda på någon solig bild? Det är så vitt ut,så lite sol får det bli ;)

Jag på tekla, bild från 29/8-09 (min födelsedag)
min mamma fotade med min kamera ;)

Ridning 6/2-10

Hej igen. I lördags red jag, (som vanligt) och faktiskt fick jag en av de hästar jag gillar ganska mycket(inte min favorit men nästan), Jakuie, en av stallets segaste men mest hoppglada ponnyer ;). Vi tränade bara på lite volter och så, det gick faktiskt bättre än jag trodde och jag fick ganska mycket beröm. Min ridlärare sa att jag passar väldigt bra ihop med honom bla. (hon tycker att det är bra att jag får kämpa med att få igång honom men ändå ha bra kontroll på honom).

Jakuie, bilden är tagen 26/10-09

Förlåt

Förlåt så mycket för min gräsligt dåliga uppdatering :( Men jag har gjort så mycket annat så jag har inte hunnit med bloggen. Sorry.............................

RSS 2.0